Nėštumo planavimas skiepijant tymais

Remiantis moksliniais duomenimis, apie 40% moterų atsitiktinai sužino apie nėštumą. Kadangi būsimoji mama dar nesugeba pasirūpinti savo sveikata, nėštumas gali sukelti neigiamų padarinių, turinčių įtakos tiek moteriai, tiek vaikui.

Tymų simptomai ir simptomai, infekcijos keliai

Pagrindinis tymų viruso perdavimo būdas yra oro lašai. RNR plinta dėl sergančio žmogaus pokalbio metu, kosint ar čiaudint. Infekcijos šaltinis yra virusu užkrėstas asmuo. Kūno jautrumas virusui siekia beveik 100 proc.

Ligos inkubacinis periodas yra apie 7–14 dienų, po to galima pastebėti pirmuosius simptomus:

  1. Bendras silpnumas, silpnumas ir nuovargis.
  2. Karščiavimas ir karščiavimas iki 39 ° C
  3. Rinitas, lydimas pūlingos išskyros.
  4. Stiprus kosulys be lapių.
  5. Šilumos impulsas ir jautrumas.
  6. Konjunktyvitas.
  7. Sumažėjęs apetitas ar trūkumas.
  8. Bėrimas visam kūnui.
  9. Baltos arba raudonos dėmės burnoje.
  10. Patinęs veidas.

Reikia pažymėti, kad tymų simptomai ryškesni suaugusiesiems nei vaikams.

Konkreti prevencija: skiepai, pagamintų vakcinų apžvalga

Tymų prevencija gali būti atliekama keliais būdais. Vakcinacija yra populiariausias būdas užkirsti kelią infekcinėms ligoms. Jame yra gyvas arba susilpnintas virusas. Tai negali sukelti ligos, tačiau sukelia imunitetą.

Tymų vakcina skiriama du kartus. Šie vaistai dažniausiai naudojami kaip vakcina:

  • „Ruvax“ (Prancūzija).
  • MMR (kombinuota vakcina nuo tymų, raudonukės ir kiaulytės, JAV).
  • JCV (Monovaktion).
  • Tymų vakcina (Rusija).
  • Priorix (Jungtinė Karalystė).

Jei asmuo turi kontraindikaciją aukščiau išvardytiems preparatams, jis gaus imunoglobuliną.

Kontraindikacijos nuo tymų vakcinos

Tymų vakcina draudžiama šiais atvejais:

  1. Nėštumas ir žindymo laikotarpis
  2. Alerginės reakcijos į naminius paukščius ar putpeles buvimas.
  3. Piktybinių ligų buvimas.
  4. antibiotikų netoleravimas
  5. AIDS.
  6. Tuberkuliozė.

Esant tokioms aplinkybėms, tymų administruoti negalime

Vakcinacija nėštumo planavimo stadijoje

Prieš planuodami savo vaiką, atlikite visas būtinas vakcinacijas. Vakcinos dėka moteris gali apsaugoti save ir savo būsimą vaiką nuo sunkių infekcinių ligų.

Šios vakcinos apima:

  1. Skiepai nuo raudonukės. Raudonukė yra vienas pavojingiausių virusų moteriai. Tai gali turėti įtakos vaisiaus vystymuisi, taip pat neigiamas pasekmes pačioms motinoms. Vakcina bus skiriama likus šešiems mėnesiams iki planuojamos pastojimo datos.
  2. Vakcina nuo vėjaraupių. Daugelis žmonių užsikrėtę ankstyvoje vaikystėje. Moterims, kurios nebuvo užkrėstos vėjaraupiais, rekomenduojama vakcinuoti mėnesį prieš nėštumą.
  3. Vakcina nuo parotidito. Kiaulytės virusas perduodamas oro lašais ir gali sukelti rimtų pasekmių, įskaitant nevaisingumą. Jei moteris yra užkrėsta kiaulytė, pirmojo trimestro abortų tikimybė yra didelė. Norint išvengti tokių neigiamų padarinių, moteris turėtų būti paskiepyta likus trims mėnesiams iki planuojamos pastojimo.
  4. Skiepai nuo hepatito B. Hepatito virusas gali būti perduodamas per kraują ar lytiškai. Tai labai atspari kenksmingam aplinkos poveikiui. Užkrėsta moteris rizikuoja perduoti hepatito B virusą dar negimusiam vaikui. Vakcina skiriama trimis etapais. Pirmieji du – šeši mėnesiai iki nėštumo pradžios, treti po vaiko gimimo.
  5. Tymų vakcinacija Tymų viruso užkrėstos nėščios moterys įpranta savaime. Jei aborto nėra, patogenas gali sukelti įvairius vaisiaus vystymosi apsigimimus, įskaitant smegenis ir nervų sistemą. Vakcinacija vyksta dviem etapais su vieno mėnesio intervalais.
  6. Vakcina nuo gripo. Šią ligą sunku išgydyti nėštumo metu, nes draudžiama vartoti daugelį vaistų. Liga gali sukelti intrauterinę vaisiaus infekciją, priešlaikinį gimdymą ar savaiminį abortą. Vakcina nuo gripo bus skiriama prieš mėnesį iki pastojimo.
  7. Skiepai nuo difterijos, stabligės ir poliomielito. Vakcina nuo šių ligų bus skiriama mažiausiai 30 dienų iki nėštumo. Skiepijama kas 10 metų.

Vakcina yra draudžiama gimimo metu.

Kiek laiko po vakcinacijos galiu pastoti

Prieš planuojamą nėštumą moteris turi paaukoti kraujo dėl tymų viruso antikūnų. Jei analizės metu neaptikta antikūnų, būsima motina turi būti paskiepyta.

Nėštumas po skiepų nuo tymų gali būti numatomas po trijų mėnesių. Taip yra todėl, kad vakcinos sudėtyje yra gyvo ar susilpninto viruso, kuris gali neigiamai paveikti vaisius.

Ankstyvas nėštumo vakcina nuo tymų: galima rizika vaisiui

Ankstyva infekcija yra ypač pavojinga. 20% atvejų virusinė infekcija pirmąjį trimestrą gali nutraukti ar vystytis patologijoms:

  • Centrinė nervų sistema (pvz., Encefalitas);
  • Demencijos vystymasis;
  • bakterinė pneumonija (iki vaisiaus mirties).

Norint išvengti komplikacijų, moterims patariama sustoti. Tačiau, skirtingai nuo daugelio kitų infekcinių ligų, tymai nėra galutinis abortų rodiklis.

Jei moteris nori išgelbėti vaiką, ji turi atlikti daugybę tyrimų. Pirmiausia turite atlikti kraujo tyrimą, ar nėra antikūnų prieš tymų virusą. Vėliau atliekamas ultragarsinis tyrimas. Prireikus gydytojas gali paskirti tolesnius biocheminius tyrimus ir tyrimus. Aborto pareigą galima nutraukti atidžiai apsvarsčius ir įvertinus visą galimą riziką.

Jei nėščia moteris po 16 savaičių užsikrečia tymų virusu, prognozė nėra tokia bauginanti. Tačiau paskutiniuose rizikos perdavimo etapuose skaičius padidinamas:

  • padidina priešlaikinio gimimo tikimybę;
  • žymiai padidina motinos tymų infekcijos tikimybę pereiti gimdymo kanalą. Tokiu atveju vaikas gimsta su įgimta liga ir bėrimu ant kūno;
  • didėja bakterinės pneumonijos ir encefalito galimybė.

Todėl nėštumą planuojančios moterys turi iš anksto pasirūpinti savo sveikata ir atlikti visus būtinus patikrinimus. Tik tada ji gali būti tikra, kad jos vaikas vystysis gerai.

Jei moteris negalvoja apie priešlaikinį skiepijimą, yra didelė abortų, priešlaikinių gimdymų ir patologijų išsivystymo tikimybė. Nors motina gali natūraliai gimti dėl sunkių infekcinių ligų, kurias patyrė nėštumo metu, vis tiek yra rizika, kad atsiras vaiko imuninės sistemos sutrikimas, dėl kurio ji dažnai serga.

Klausimas: Ar galima pastoti suskirsčius eroziją į kategorijas?

Sveiki, pasakyk, kaip turi buti. Man buvo 21 metai, 18 metų ginekologui diagnozavo gimdos kaklelio eroziją. Gimimas, 9 mėnesiai. Jau visi erozijos testai buvo sudeginti lazeriu. Bet mano vyras ir aš norime, kad antrasis vaikas skirtųsi. Buvo puiku. Kaip aš galiu, kol nepažįstu žemės, pagimdyti kitą, paveikti nėštumą ar jį panaikinti? Ir kiek laiko turiu laukti tokiu atveju, jei galiu pastoti praėjus mėnesiui po kalibravimo?

Gimdos kaklelio eritema atsiranda prieš nėštumą. Koncepcija įmanoma praėjus mėnesiui po procedūros.

Sveiki, pasakyk man, ką daryti. Man 21 metai, negimiau, abortų neturėjau. Mes diagnozavome eroziją, tačiau citologinis tyrimas yra geras. Biopsija parodė 2 laipsnių displaziją. Galima pastoti, nėra pavojinga, kiek tikėtina, kad viskas įvyksta po gimimo.

Prieš planuodami nėštumą, turite atlikti gydymą. Gimdos kaklelio erozija savaime nėra pavojinga liga, tačiau, jei yra, sukuria idealią aplinką patogeninių bakterijų, sukeliančių įvairias ligas, dauginimuisi. Daugiau apie gimdos kaklelio eroziją ir jos pasekmes skaitykite straipsnyje: "Galimos gimdos kaklelio erozijos komplikacijos"

Man 21 metai. Neveiksmingas. Diagnozė buvo epitelio ritinių negimdinis. Visi testai yra normalūs. Staiga jie atliko biopsijos testą – 2 stadijos displazija. Ar galite pastoti? Tiekiamas HPR PGR analizei. Ačiū

Rekomenduojamas išankstinis gydymas. Ginekologės teigimu, nėštumą galite planuoti praėjus mėnesiui po gydymo.

Sveiki, po biopsijos man buvo nustatyta gimdos kaklelio liaukinė pseudoerozė, kurios tipas 1.Hr. diagnozuota. Cervicitas. Gydytojas išsiuntė mane į ligoninę prižiūrėti. Ateityje planuojame trečiąjį vaiką. Terapija?

Deja, tik tada gydytojas gali pasirinkti optimaliausią jūsų ligos gydymo taktiką. Tačiau planuojant nėštumą, pageidautina, jei įmanoma, sunaikinti lazeriu arba atlikti erozinę kriostruktūrą.

Sveiki, man 22 metai. Atėjo nesėkmingi gimdymai, norėčiau vėl juos sulaikyti, tačiau gydytojas, pašalinęs ektopije ir levkoplatusa, diagnozavo laisvą ektopije, levkoplatusa, per kiek laiko galima planuoti nėštumą. Ačiū

Patartina nėštumą planuoti ne anksčiau kaip po 6 mėnesių po gydymo.

Zdravtsvuyte, man yra 22 metai, po biopsijos man buvo diagnozuota įtariama diferencijuota gimdos kaklelio plokšteline karcinoma. Ketinu susilaukti vaikelio. Tolesnis gydymas gali turėti įtakos nėštumui ir gimdymui. Ar galiu apskritai pastoti? Ačiū

Tokiu atveju gydantis ginekologas turėtų nuspręsti dėl chirurginio šio pažeidimo gydymo. Prognozuoti nėštumo galimybę po operacijos gali tik apsilankęs ginekologas.

Sveiki, man buvo 21 metai, lazeriu lazeriu mane paėmė prieš 1,5 mėnesio, tačiau negaliu pastoti.

Lazerio erozija neturi įtakos galimybei pagimdyti vaikus. Norėdami sužinoti koncepcijos stokos priežastį, turite ištirti ginekologą.

Sveiki, prašau pasakyti kovo pabaigoje, man buvo atlikta gimdos kaklelio biopsija. Gydytoja sakė, kad tu negali pastoti šešis mėnesius. Kokios yra pastojimo pasekmės?

Yra tikimybė, kad įvyks tas pats gimdos kaklelio nepakankamumas ir neišvengiamas abortas.

Prašau pasakyti, kad man buvo paskirta lazerinė stimuliacija ir po dviejų savaičių mes einame atostogauti į Egiptą. Internete skaičiau, kad negalima kasti atviruose rezervuaruose, ar galiu kosulį atidėti mėnesiu?

Po kauterizacijos negalima mėnesį plaukti atvirose talpyklose. Jei važiavimo negalima atidėti, perkelkite kauterizacijos procesą.

Man 20 metų, gydytojas diagnozavo gimdos kaklelio eroziją ir pasiūlė ją nuplauti Solkovagin. Sutinku, nuo kasacijos praėjo 4 savaitės, po kalibravimo – 3 savaitės, tai buvo seksas be apsaugos, ar įmanoma nėštumas, atidėti 2 dienomis?
PS: su vyru planavome kūdikį, tačiau jie negalėjo pastoti, gydytojas paskyrė Duphaston ir dabar aš geriu jau trečią ciklą.

Šiuo atveju nėštumo tikimybė yra gana didelė. Patartina atlikti greitą nėštumo testą namuose ir prireikus pasikonsultuoti su ginekologu ar atlikti išsamesnę diagnozę, norint atlikti hCG lygio kraujyje tyrimą. Norėdami gauti daugiau informacijos apie šį patikrinimo metodą, spustelėkite nuorodą HCG – ankstyvas nėštumo nustatymas. Sužinokite daugiau apie situaciją kode. Yra nėštumo galimybė, perskaitykite šią nuorodą: Nėštumo tikimybė.

Sveiki, labai noriu vaikelio su vyru. Jie pradėjo tyrimą prieš pusmetį. Man buvo diagnozuota erozija, gimdos kaklelio hipoplazma ir policistinės kiaušidės. Kreipiausi į endokrinologą, buvau gydomas hormonais, jie dabar normalūs. Ši savaitė sudegino erotinę jėgą. Aš ieškosiu mėnesio. Kiek ilgai lauksiu nėštumo? Ar turite kokių nors komplikacijų koncepcijos metu?

Kartu suleidus gimdos kaklelio eroziją, nėštumą rekomenduojama planuoti kuo greičiau po 3 mėnesių, o tai reikalinga normaliai gimdos kaklelio gleivinės epitelializacijai (gijimui). Jei hormonų lygis yra normalus, smegenų spermogrammoje nėra patologijų, kurios yra pralaidžios kiaušintakiams, tada nėštumas turėtų vykti visus metus, esant normaliam seksualiniam gyvenimui. Jei per metus nėra reguliaraus lytinio gyvenimo ir nėra nėštumo, turite dar kartą pasitarti su savo ginekologu dėl papildomo tyrimo ir tinkamo gydymo. Sužinokite daugiau apie nėštumo planavimą daugelyje straipsnių spustelėdami nuorodą: Nėštumo planavimas.

Aš esu 23 metų, dar negimusi ir nėščia. Gydytojas atliko biopsiją. Norėčiau jūsų paklausti, ar tokia praktika gali kokiu nors būdu paveikti nėštumą. Ar turėsite problemų dėl nėštumo? Kiek laiko po biopsijos gali būti suplanuotas vaikas? Laukiu tavo atsakymo.

Nurodykite, kur buvo atlikta biopsija, kokia medžiaga buvo naudojama tyrimams? Tik gavę šią informaciją galime teisingai interpretuoti jūsų informaciją ir atsakyti į jūsų klausimą.

Ji paaiškino, kokia buvo atlikta biopsija – gimdos kaklelio biopsijai paimtas nedidelis gabalėlis medžiagos. Ar šis procesas turi įtakos vaiko sampratai ir gimimui? Iš anksto dėkoju už atsakymą.

Nesijaudinkite, jei biopsijos rezultatai yra geri. Ši procedūra neturi įtakos nėštumų atsiradimui, jų eigai ir gimimo procesui. Norėdami gauti daugiau informacijos apie šį patikrinimo metodą, skaitykite straipsnių seriją, pateiktą nuoroda: Biopsija.

Po kurio laiko galite pastoti

Nurodykite, ką galvojote.

Sveiki! Turiu ginekologą su diagnoze erozija, jis sakė, kad jei dabar yra prigogem, tada negalima gimdyti ar gimdyti 2 metus, tada aš tai darysiu! Ar ne? Aš tikrai noriu dar vieno! ką daryti ir kaip būti

Po erozijos kalibravimo rekomenduojame 1 mėnesį susilaikyti. Po šio intervalo nėštumas nebėra kontraindikuotinas. Norėdami gauti daugiau informacijos apie gimdos kaklelio eroziją, skaitykite skyrių: Gimdos kaklelio erozija. Apie nėštumo planavimą galite perskaityti nėštumo plane

Sveiki, man diagnozavo ginekologas: Psevdoerose
gimda už lėtinio vulvovaginito trihomono. buvo abortas. Po gydymo pasakykite, ar galiu pastoti. ir ar ji butina butina iki nėštumo? Ar tai nekenkia? Ir kuris geresnis būdas?

Jums nereikia jaudintis, nes tinkamai ir laiku gydydamiesi galite gimdyti ateityje nerizikuodami. Yra metodų, kurie yra specialiai naudojami moterims. Tai apima: skiepijimą lazeriu, elektros srovės ar kriodestrukciją. Priklausomai nuo šių metodų efektyvumo skiriasi ne labai ir kiekvienas iš jų jums tiks. Norėdami gauti daugiau informacijos apie gimdos kaklelio eroziją ir gydyti jaunesnes moteris, apsilankykite mūsų svetainėje: gimdos kaklelio erozija

Prašau pasakyti, aš perskaičiau daug straipsnių, kuriuos rašau apie katerizaciji eroziją tokiu būdu, kad katerinizaciji kartais neįmanoma pastoti ar pagimdyti vaiko, nes randas, likęs po pastojimo, išsisklaidė ar trikdyti, ar galite naudoti kitą metodą? Gydytojas pradeda sėti.

Po gimdos kaklelio erozijos gydymo galite pastoti ir susilaukti sveiko kūdikio. Moterims, kurios dar nebaigė nėštumo, šią procedūrą rekomenduojama atlikti kriodestrukcija arba lazeriu. Norėdami gauti daugiau informacijos, žiūrėkite gimdos kaklelio eroziją.

Šiuo metu baigiate visus erozės slaugos testus! Jei visi testai yra teisingi, ar negaliu jų rasti? Ar vis dar norite kūdikio (pastoti)? Pirmasis gimimas įvyko su erozija! O gal geriau gydytis?

Nėštumą planuoti rekomenduojama tik pasibaigus gydymui. Eroziją reikia gydyti lengvai, nes nežinote, kaip liga elgiasi, ir kadangi tai yra pirmtakė, rekomenduojama gydytis prieš pastojant. Daugiau apie šią ligą galite perskaityti straipsnių cikle spustelėję nuorodą: Gimdos kaklelio erozija.

Sveiki! Senas 31 m., Vedęs, gimiau, aborto nebuvo. Prieš metus man buvo diagnozuota erozija, sudeginta elektros srovė, gydytoja sakė, kad po šio nėščio kavteriji, tada atsirado kiaušidžių cistos, Aš skaičiau apie kai kurias nėštumo problemas ir tikrai noriu pastoti, tačiau šiuo metu tai neįmanoma. Pasakyk man, ką daryti. Ačiū

Jei kauterizacija buvo atlikta pagal taisykles ir po procedūros neatsirado jokių komplikacijų, tai nedaro įtakos dažniui. Jūsų atveju. Dėl hormoninio disbalanso simptomų (cistos ant kiaušidžių) rekomenduojame dar kartą pasitarti su savo ginekologu ir endokrinologu, paaukoti kraujo savo lytiniam hormonui, atlikti dubens organų ultragarsinę diagnozę ir ištirti savo vyrą: duoti spermos. Tik tada, kai bus gauti visi tyrimo rezultatai, gydytojas atliks tikslią diagnozę ir gali paskirti tinkamą gydymą. Norėdami gauti daugiau informacijos apie nėštumo planavimą, skaitykite straipsnių seriją po nuoroda: Nėštumo planavimas.

Pasakyk man 21 po pirmojo gimdymo prieš dvejus metus, aš patyriau eroziją, pagimdžiau kitą kūdikį, nuo antrojo gimdymo jau praėjo 11 mėnesių, planuoju naują nėštumą, ar įmanoma nudeginti eroziją? Kiek laiko užtrunka gimdos kaklelio erozija?

Tokiu atveju prieš planuojant kitą nėštumą rekomenduojama ištirti ir išgydyti gimdos kaklelio eroziją, nes gimdos kaklelio erozija dėl vėžio ir nuolatiniai gimdos kaklelio stuburo sužalojimai gimdant gali sukelti displaziją. Jūsų bendras ginekologas turėtų nustatyti gimdos kaklelio erozijos gydymo metodą ir šios procedūros laiką. Daugiau apie šią ligą galite perskaityti straipsnių cikle spustelėję nuorodą: Gimdos kaklelio erozija.

Sveiki, man 27 metai. Karotidų eroziją gydytojai nustatė sulaukus 23 metų. Vakar įvyko cauterization. Dabar kiek galima pagimdyti (minimalus laikas). Ji jau turi kūdikį. Man buvo 23 metai

Kartu suleidus gimdos kaklelio eroziją, abstinencija nuo nėštumo trunka vidutiniškai šešis mėnesius, atsižvelgiant į pooperacinės žaizdos gijimo greitį, ty kaip greitai atstatoma normali gimdos kaklelio gleivinė. Šis procesas trunka vidutiniškai iki 10 savaičių, o citologinis tepinėlis normalizuojasi maždaug po 3 – 4 mėnesių. Po gimdos kaklelio erozijos po 3 – 4 mėnesių jus turėtų apžiūrėti ginekologas, ypač jei planuojate nėštumą. Daugiau apie gimdos kaklelio eroziją teminiame skyriuje: Gimdos kaklelio erozija

Sveiki, ar galite man pasakyti, ar įmanoma pastoti ir pašalinti (dabartinį) kūdikį po erozijos?
PS: Aš esu 24 metų, turiu 4 metų vaiką ir aš darau 1 abortą.

Šis gydymas nekelia pavojaus būsimam nėštumui ir gali būti naudojamas neatsargiai, kaip rekomenduoja gydantis gydytojas. Sužinokite daugiau apie gimdos kaklelio eroziją ir kaip ją gydyti mūsų svetainės teminiame skyriuje: Gimdos kaklelio erozija

Man 22 metai. Aš esu 21 nėštumo savaitė. Prieš metus gimdos kaklelis sudegė. G paaiškino, kad ši procedūra neturi įtakos gimdymui, tačiau neseniai perskaičiau, kad šios procedūros pasekmė gali būti ICN ir priešlaikinis gimdymas (pavėluotas nutraukimas). Ar tai tiesa, ar patartina tai nuodugniau ir dažnai gydyti pas ginekologą?

Jei po erozijos lankėtės pas ginekologą ir laikui bėgant tai pastebėjote, gijimo procesas pasisekė ir nėštumas įvyko praėjus mažiausiai 3 mėnesiams po gydymo pabaigos, priešlaikinio gimdymo rizika yra sumažinta iki minimumo. Rekomenduoju tęsti pas ginekologą. Norėdami gauti daugiau informacijos, žr

negimęs, neišgydomas abortas (nuo 1,5 iki 2 savaičių), o radioaktyvumas buvo atliekamas atsargiai. ir tai yra mano pirmasis nėštumas

Esant tokiai situacijai, jums nereikia jaudintis, nes per didelės emocijos neigiamai veikia vaisiaus vystymąsi. Mėgaukitės nėštumu ir reguliariai eikite pas ginekologą. Sužinokite daugiau apie vaisiaus vystymąsi mūsų svetainės teminiame skyriuje: Nėštumo kalendorius

Sveiki! Prašau, pasakyk man! Negaliu pastoti apie 5 metus. Įdėjus analizę paaiškėjo, kad bloga karbamido plazmos analizė. Tada erozija buvo švitinta. Perskaičiau daugybę apžvalgų, kurių negalėjai padaryti, nes paprastai sunku įsivaizduoti. Bet aš manau, kad tai gali sukelti eroziją ir užkirsti kelią nėštumui. Galbūt viskas, ką galiu pastoti.

Paprastai nėštumo pradžioje po erozijos gydymo nėra jokių problemų. Aš rekomenduoju išsamią apžvalgą: atlikite lytinių hormonų, skydliaukės hormonų kraujo tyrimą, apimkite lytiškai plintančias infekcijas, vidaus organų ir dubens organų ultragarsą, kad pašalintumėte kitas nevaisingumo priežastis. Norėdami gauti daugiau informacijos apie šią problemą, skaitykite skyriuje: Nėštumo planavimas.

Sveiki! Aš degiau radialine erozija, upė atsipalaidavo 8-tą dieną, kai prasidėjo kraujavimas! Šiandien baigėme žvakės „Depantol“ kursą. Kiek laiko trunka atranka? Kada galima lyti? Ar yra pavojingas kruvinas išmetimas? Ačiū

Kartu suleidus gimdos kaklelio eroziją, natūralus gijimo procesas gali užtrukti 3–4 savaites, o seksualinis gyvenimas turėtų būti nutrauktas per mėnesį. Norėdami gauti daugiau informacijos jus dominančia tema, apsilankykite atitinkamame mūsų tinklalapio skyriuje spustelėdami nuorodą „Gimdos kaklelio erozija“.

Man 34 metai. Aš noriu trečio vaiko. Aš turiu abortą. Gimdos kaklelio vėžio diagnozė neišdegė. Buvo gydomas lėtinis endometritas; Po gimimo su randais ant gimdos kaklelio randai sukūrė palankią aplinką visų rūšių bakterijoms daugintis. Ar be šio fiksavimo proceso ir nuolatinio gimdos kaklelio erozijos būtų įmanoma pastoti ir pagimdyti vaiką be komplikacijų? už ankstyvą dėkingumą.

Jei nėra tinkamo gydymo, kyla nėštumo nutraukimo rizika. Todėl aš rekomenduoju pirmiausia atlikti gydymo kursą ir tada planuoti nėštumą. Norėdami gauti daugiau informacijos šia tema, apsilankykite mūsų svetainės temų skiltyje spustelėję šią nuorodą: Nėštumo planavimas

Sveiki! Aš esu 22 metų ir negimiau. Gydytoja pasakė, kad turiu erozijos ir gyventojų, aš išgėriau piliulę, o gydytoja pasakė, kad turiu sudegti kitą dieną po menstruacijų. Ar tai tiesa ir jei turiu gimti. Prašau atsakyti.

Jei kartu su papilomos virusu aptinkama miego arterijos erozija, gydymas turėtų būti atliekamas be nesėkmių, nepriklausomai nuo to, ar gimėte, ar ne. Norėdami gauti daugiau informacijos, skaitykite skyrius: Gimdos kaklelio erozija, Žmogaus papilomos virusas

Tai, kad gydytojas nurodo pašalinti lazeriu, yra normalu, nes jis negimė.

Veiksmingiausias metodas yra popierinių minidų lazerio technika, kuri gali būti naudojama gimdymui ir neišnešiotoms moterims. Gimdos kaklelio erozijai gydyti lazeris skirtas ir moterims, kurioms dar nėra išsivysčiusi gimda, nes jos poveikis nepalieka randų. Skaityti daugiau: Gimdos kaklelio erozija

Sveiki, man 25 metai, turiu 2 metų dukrytę, planuoju kitą nėštumą, vaisius mirė 8–9 savaites, gydytojai skundžiasi peršalimo normalia histologija, testus sudarė vidinės infekcijos švinas: Gardnerella makšties kolika. 4,6 x 10 6 * Gydytoja sakė, kad dėl infekcijos erozija nudegina ir kas, kur ir kada gali pastoti šioje situacijoje, gėriau gydytojo paskirtus vaistus.

Gardnereliozė reiškia lytiniu keliu plintančias infekcijas. Pabaigus gydymą, turėtų būti peržiūrėtas gydymo efektyvumas. Jei planuojate pastoti, patartina pradžioje pašalinti eroziją, kad įsitikintumėte, jog nėštumas paprastai yra toleruojamas. Norėdami gauti daugiau informacijos jus dominančia tema, apsilankykite atitinkamame mūsų tinklalapio skyriuje spustelėdami šią nuorodą: gimdos kaklelio erozija, nėštumo planavimas. Norėdami gauti daugiau informacijos, skaitykite šiame mūsų svetainės skyrelyje: „Gardnerella“ ir „Gardnerella“

Turiu du vaikus, prieš metus mane nutraukė elektros srovė ir po pirmojo gimdymo erozija buvo erozija 7 metus, planuoju nėštumą. Kokios pasekmės gali atsirasti gimus (gimdos kaklelio išsiplėtimas)

Gimdos kaklelio eroziją rekomenduojama gydyti prieš planuojant nėštumą, nes negydoma erozija padidina nėštumo nutraukimo riziką. Norėdami gauti daugiau informacijos jus dominančia tema, apsilankykite mūsų svetainėje spustelėję šią nuorodą: Gimdos kaklelio erozija – kas tai? Daugiau informacijos galite rasti šiame mūsų svetainės skyriuje: Ginekologas ir: Nėštumo planavimas

Sveiki! Man 20 metų. Vakar jis buvo ginekologas, kuriam buvo diagnozuota erozija (bet jie sakė, kad jis buvo labai mažas), ir jis buvo sveikesnis nei sergantis! Apskritai jaučiuosi puikiai, niekada nieko nejutau! Niekada nebuvo nėštumo, abortų, seksualiniam partneriui buvo 3 metai, tais pačiais metais kaip ir vyras! Kokia gali būti erozija, jei bandymai laikomi puikiais?

Gimdos kaklelio erozijos priežastys yra daug, įskaitant uždegimines dubens organų ligas, hormoninius organizmo sutrikimus, lytiškai plintančias ligas ir kt. Gimdos kaklelio erozijos gydymas kiekvienu atveju bus nustatytas individualiai po tyrimo. Norėdami gauti daugiau informacijos jus dominančia tema, apsilankykite mūsų svetainėje, nurodydami šią nuorodą: Gimdos kaklelio erozija. Daugiau informacijos galite rasti šiame mūsų svetainės skyriuje: ginekologas

Jei tyrimai yra geri, kokios ligos gali egzistuoti?

Gimdos kaklelio erozija ne visada yra susijusi su laboratorinių tyrimų rezultatų pokyčiais, tačiau tai nereiškia, kad jo nereikia gydyti. Aš rekomenduoju asmeniškai apsilankyti pas ginekologą, kuris jūsų atveju galės pasirinkti efektyviausią gimdos kaklelio erozijos gydymo metodą po egzamino. Norėdami sužinoti daugiau apie šią problemą, perskaitykite atitinkamą straipsnių seriją mūsų svetainėje spustelėdami nuorodą: Gimdos kaklelio erozija. Daugiau informacijos galite rasti šiame mūsų svetainės skyriuje: ginekologas

Jam buvo 20 metų, dar negimė. Buvo diagnozuota miego arterijos erozija. Jie sakė, kad tai reikia praplauti. Tinklalapyje skaičiau, kad galite pagimdyti tik Cezario pjūvio karalienę. Ar tai tiesa ir koks yra geriausias ugnies metodas?

Gimdos kaklelio erozijai gydyti moterims, neturinčioms darbo, naudojami tokie metodai kaip Kodeodestrukcija, lazeris ir kt. Planuoti šį nėštumą galima po 3–4 mėnesių, ne anksčiau. Gimdymo problemos po to, kai vyksta erozija, paprastai nekyla ir nereikia atlikti cezario pjūvio operacijų (tam yra specialių indikacijų). Norėdami gauti daugiau informacijos apie jus dominančią problemą, apsilankykite atitinkamame mūsų tinklalapio skyriuje spustelėdami šią nuorodą: Gimdos kaklelio erozija. Daugiau informacijos galite rasti šiame mūsų svetainės skyriuje: ginekologas

Sveiki, turiu gimdos kaklelio eroziją. Man davė biopsiją, kolonoskopiją, maistą ir ŽPV. Radau ŽPV-16. Gydytojas sakė, kad jūs galite naudoti lazerį kavitacijai (o ne įdėjimui). Kiti 3 mėnesiai paskirti. Ar turėčiau būti gydomas ar rūpintis? Aš suprantu, kad erozijos priežastis.

Jei turite ŽPV, prieš gydant erozija paprastai rekomenduojama atlikti visapusišką gydymą. Aš rekomenduoju po gydymo laikyti talpyklą. Norėdami gauti daugiau informacijos apie jus dominančią temą, apsilankykite atitinkamame mūsų tinklalapio skyriuje spustelėdami šią nuorodą: Sąrašas – Kodėl tai būtina? Norėdami gauti daugiau informacijos, žiūrėkite šiuos mūsų svetainės skyrius: ginekologas, gimdos kaklelio protezas, ŽPV

Sveiki, man 21 metai (aš gimiau, 2 metai), erozijos srovė (erozija buvo puiki), po kiek laiko galite planuoti nėštumą po cistito? Ar gali atsirasti komplikacijų? Ačiū iš anksto

Dėl oforto erozijos paprastai nėra neigiamų padarinių, jei nėštumas planuojamas kaip įmanoma greičiau 5–6 mėnesius po gydymo erozija. Nėštumo pradžia ankstesniais laikotarpiais gali sukelti abortus ir savaiminius abortus ankstyvuoju laikotarpiu. Norėdami gauti daugiau informacijos jus dominančia tema, apsilankykite atitinkamame mūsų tinklalapio skyriuje spustelėję šią nuorodą: Gimdos kaklelio erozija. Norėdami gauti daugiau informacijos, skaitykite mūsų tinklalapio skyrių: Nėštumo planavimas

Sveiki, prieš mėnesį buvo atlikta gimdos kaklelio kavitacija lazeriu (erozija + ŽPV), reikalingas papildomas tyrimas – gimdos kaklelio ultragarsas (transvaginalinis). Aš dar neatvykau pas gydytoją. Ar įmanoma atlikti ultragarsinius tyrimus praėjus mėnesiui po Prismarinariumo? Svarbu, kad aš tave iškart įskaudinčiau. Ar jums reikia nustatyti ultragarso rezultatus registratūroje, ar geriau atlikti transabdomininį ultragarsą?

Šioje situacijoje galima atlikti ultragarsą, nes dėl šio tyrimo ypatumų nėra jokios rizikos. Geriau kreiptis į ginekologą ir priimti sprendimą, kad gydytojas objektyviai įvertintų jūsų būklę ir pateiktų tinkamas rekomendacijas. Norėdami gauti daugiau informacijos jus dominančia tema, apsilankykite atitinkamame mūsų tinklalapio skyriuje spustelėdami šią nuorodą: Ultragarsas akušerijoje ir ginekologijoje. Daugiau informacijos galite rasti kitame mūsų svetainės skyrelyje: Gimdos kaklelio erozija

Turiu geros dienos klausimą: mane ištiko radijo banga ir paaiškėjo, kad tuo metu buvau nėščia. Ar šios radijo bangos gali turėti įtakos vaisiui nėštumo metu 1-2 savaites? Dabar yra arba abortų, arba gimdymų.

Gimdos kaklelio erozijos kauterizacija nėštumo metu nėra atliekama, o kai kuriais atvejais naudojama vietinė vaisto erozija, kurią atskirai nusprendžia gydantis gydytojas. Kadangi erozijos ofortas gimdant gali sukelti savaiminį abortą ir gimdos kaklelio vėžį, jus turėtų atidžiai stebėti ginekologas. Deja, neatmetama žalingo radijo bangų poveikio besivystantiems vaisiams galimybė. Norėdami gauti daugiau informacijos šia tema, apsilankykite mūsų svetainės skiltyje spustelėdami šią nuorodą: Gimdos kaklelio erozija

Sveiki! Norėjau paklausti: ar tiesa, kad pusė moterų, kenčiančių nuo to, tampa nevaisingos? Turiu eroziją + ŽPV, tačiau prieš 1,5 metų aš pagimdžiau kūdikį be jokių problemų. Dabar jaučiuosi geriau, gaunu gerą dangą. Bijau išgirsti iš draugo (kenčia nuo nevaisingumo), ateityje norėčiau turėti daugiau vaikų, tik atsimenu, kad mama galėjo pagimdyti (gimus antram vaikui) negalėjo pastoti). „Ar jos atveju ji naudotųsi„ Spiraltee “, kuri sukelia nevaisingumą?

Gydymas erozija nesukelia nevaisingumo, tačiau gali sumažinti pastojimo tikimybę, jei gydymas yra nepakankamas. Patariame pasikonsultuoti su ginekologu, kuris parinks tinkamą gimdos kaklelio erozijos gydymo metodą. Norėdami gauti daugiau informacijos jus dominančia tema, apsilankykite atitinkamame mūsų tinklalapio skyriuje spustelėję šią nuorodą: Gimdos kaklelio erozija. Daugiau informacijos galite rasti šiame mūsų svetainės skyriuje: ginekologas

Rugpjūčio 6 d., Radioaktyviosios bangos iširo ir mėnesinių ciklas prasidėjo praėjus 32 dienoms po pirmosios ankstesnių laikotarpių dienos. Ar galima planuoti ir paruošti vaikus šį mėnesį? Ar tai turėtų užtrukti?

Po vienu metu erozijos nėštumas gali būti suplanuotas nuo 3 iki 6 mėnesių. Jei norite tiksliau apibrėžti sąlygas (tai visiškai individualu), turite apsilankyti pas gydomą ginekologą praėjus 1,5–2 mėnesiams po koordinacijos ir prireikus pakartotinai patikrinti.

Sveiki, prašau papasakok, kiek gali pastoti pašalinus gimdos kaklelio šerelius, Vyras ir aš turiu du vaikus, kuriems planuota treti metai ir kurie negalėjo pastoti dvejus metus. jie pasirodė geri, tada pašalinau šepetėlius, kuriuos buvau pasiėmusi iš vaistų, ir po trijų mėnesių pastojau. Dabar nebijau, kad tai paveiks tolesnį nėštumo vystymąsi, nes gydytoja pasakė, kad pastoti galite po šešių mėnesių

Po šios operacijos rekomenduojame kuo greičiau planuoti nėštumą po 3–6 mėnesių. Mes rekomenduojame atidžiai stebėti savo ginekologą po nėštumo ir atlikti visus būtinus testus, kad būtų išvengta nėštumo.

Nepasakokite, kuriuose puslapiuose galite rasti daugiau informacijos?

Norėdami gauti informacijos apie gimdos kaklelio erozijos gydymą, žiūrėkite į atitinkamus mūsų tinklalapio skyrius ir apsilankykite pas ginekologą, kad gautumėte asmeninį tyrimų rezultatų tyrimą.

Sveiki, aš 20 metų, o ne burtininkė, kuri pastoja. Gydytojai man pasakė, kad man gimda ir erozija yra kairėje ir dešinėje. Jei turiu sveiką eroziją, galiu iš karto pastoti, ar ne.

Žinoma, šioje situacijoje nėštumas yra įmanomas. Mes rekomenduojame pirmiausia apsilankyti pas ginekologą, kuris patikrina ir paskiria tinkamą erozijos gydymo metodą. Atlikę papildomą tyrimą, galite planuoti nėštumą – geriausia 3–6 mėnesių amžiaus, atsižvelgiant į dydžio ir tipo eroziją.

Labas vakaras
Man 20 metų. Prieš metus man buvo diagnozuota erozija su m / m ir 2 stadijų displazija. Liepos mėn. Mane ištiko radijo bangos. Prašau pasakyti, ar nėra kokių nors problemų planuojant jūsų kūdikio nėštumą. ačiū

Ši procedūra nesukelia jokių papildomų nėštumo ir nėštumo problemų, todėl nerimauti nėra pagrindo.

Leave a Reply